Loting KNVB-beker

De tegenstanders voor DOVO en GVVV voor kwalificatie voor de KNVB-beker zijn bekend geworden.

2e divisionist GVVV hoeft slechts 1 kwalificatieronde te overleven en moet daarvoor afreizen naar competitiegenoot HHC Hardenberg. De blauwen reizen in de eerste week van oktober af naar de Overijsselse stad.

3e divisionist DOVO moet 2 kwalificatieronden zien te overleven. De eerste wedstrijd is tegen zondag hoofdklasser Hoogeveen. De wedstrijd op het gemeentelijk sportpark Hoogeveen wordt gespeeld op zaterdag 29 augustus. De aanvangstijd is nog niet bekendgemaakt.

Mocht DOVO de punten in de eerste kwalificatieronde mee naar ’t Vèèn nemen, dan speelt het in de tweede kwalificatieronde tegen de winnaar van 3e divisionisten DVS’33 – Dongen. Ook die wedstrijd zal in de eerste week van oktober plaatsvinden.

Na de 2 kwalificatieronden stromen ook de profclubs uit de ere- en 1e divisie in. GVVV speelde in het afgelopen seizoen zodoende tegen eredivisionist PSV.