Registreren oefenwedstrijd DOVO – DEM

Komende zaterdag staat er voor DOVO 1 een oefenwedstrijd op het programma tegen RKVV DEM 1. Voor deze wedstrijd zal het bezoeken van het sportpark anders georganiseerd zijn dan normaal. DOVO gaat toegangsregistratie inzetten via de app/website van Eventbrite.

Om alles in goede banen te laten verlopen vraagt DOVO alle bezoekers van de wedstrijd DOVO – rkvv DEM zich te registreren via de volgende link: Bestel uw ticket. Uiteraard is de wedstrijd gratis. In de app/op de website heb je de keuze voor een aantal mogelijkheden. Een staanplaats en tribuneplaats voor bezoekers van de wedstrijd en een beperkt aantal plaatsen op de businesstribune voor leden van businessclub de Heuvelrug. In verband met de anderhalve meter regel moet DOVO het aantal plaatsen rondom het veld helaas beperken, waardoor er slechts 595 toeschouwers naar binnen mogen.

De ingang voor het hoofdveld is verplaatst naar de ingang bij de bussluis, volg de borden! Via stippen langs het veld en groene stickers op de tribune kun je precies zien waar je mag staan of zitten.

Naast het reserveren van een plaats zal DOVO ook een aantal vragen stellen met betrekking tot de gezondheid van bezoekers. De antwoorden op de vragen worden toegezonden met het ticket. De club geeft alleen toestemming voor bezoek als je alle antwoorden ontkennend heb beantwoord. Na aanmelding krijg stuur Eventbrite een bevestiging die je op mobiel of uitgeprint moet meenemen naar Sportpark Panhuis. De QR-code op de bevestiging geeft toegang tot de wedstrijd.

De kantine is tijdens de wedstrijd gesloten, maar bij de fanshop is het wel mogelijk om een alcoholvrij drankje te kopen. Na de wedstrijd is de kantine geopend, maar ook mag slechts een beperkt aantal bezoekers naar binnen.

De wedstrijd DOVO – DEM is zaterdag 25 augustus om 14:30 uur.