Gevonden/vermiste huisdieren.

Dagelijks raken veel huisdieren vermist, met veel verdriet en onzekerheid tot gevolg. Gelukkig worden er ook weer veel dieren teruggevonden. Vrijwilligersorganisatie Amivedi zet wekelijks alle vermiste en gevonden dieren uit deze regio op een rij. Amivedi is een landelijke vrijwilligers organisatie die zorgt voor een kosteloze registratie van vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Meer informatie en foto’s van de aangemelde dieren kunt u terugvinden u op www.amivedi.nl.                                                                                                                                      

Vermist                                   

  • Melding 1618204, 12-07-2020, kat, poes, Sammy, 10 jaar, gesteriliseerd, cypers rood (gestreept) met wit, Langharig, wit snoetje, kin en bef. Ook wat op haar buik en tenen van de achterpoten. Staart is erg pluizig. Lavendel – Veenendaal.
  • Melding 1619026, 17-07-2020, kat, kater, Thunder, gecastreerd, zwart-wit, Zwart met een beetje wit. Wit vlekje op de onderbuik en keel, achterpoten hebben witte sokjes, linksvoor 5 witte teentjes, rechtsvoor 3 witte teentjes.  Prins Willem Alexanderpark – Veenendaal.
  • Melding 1619522, 19-07-2020, kat, poes, gesteriliseerd, cypers grijs – bruin (gestreept), Vlekje aan de linkerkant van de neus, Snoet os verder wit, cypers grijs – bruin op het hoofd doorlopend tot onder de ogen. Aan de linkerkant loopt iets lager door. Verder cypers grijs – bruin op de rug, En naar een grote vlek ervan op de kont en rechterachterpoot. Op de buik / vlak aan de rechterkant lijkt het cypers grijs – bruin een soort driehoek. Zonnebloemstraat – Veenendaal.

Gevonden

  • Melding 1617768, 12-07-2020, vogel, parkiet, groen – geel met paarse wangen, ritnummer 515,. Geel koppie, paarse wangen. Groen met zwart op de rug en gele vleugels. Gerard Doulaan – Woudenberg.
  • Melding 1617567, 06-07-2020, kat, cypers grijs – zwart (gestreept) met wit. Half-langharig, wit snoetje, lichtere plekjes in het gezicht. Witte bef, voorpoten hebben witte tenen en boven de tenen is wat zwart, achterpoten witte sokjes. Nijhofflaan – Veenendaal.
  • Melding 1619941, 21-07-2020, kat, kitten, zwart-wit, Zwart wit, rechteroog in het wit (witte oogrand) , linkeroog in het zwart. Pootjes zijn bijna helemaal wit, behalve rechtsvoor die heeft een wit laarsje. Wit puntje op staart. Dorpsplein – Renswoude.

Bent u een huisdier kwijt, heeft u een huisdier gevonden of weet u meer over deze vermelde dieren? Neem dan contact op met Amivedi Veenendaal Telefoon: 088-0063313 of mail naar veenendaal@amivedi.com.