Jasper Waalkens blijft bij DOVO

DOVO neemt Jasper Waalkens definitief over van Spakenburg. De creatieve aanvaller werd afgelopen seizoen gehuurd van tweede divisionist Spakenburg. Voor beide partijen was het een goede match waardoor Waalkens ook volgend seizoen op Panhuis te bewonderen is. 

Waalkens, die de jeugd van PSV doorliep, is zelf ook zeer blij om ook volgend seizoen speler van DOVO te zijn. “Ik vind DOVO een fantastische club en heb het er afgelopen seizoen ontzettend naar mijn zin gehad”. Dat het huren van Waalkens geen verkeerde zet is geweest, blijkt ook wel uit zijn cijfers. In alle 22 wedstrijden stond Waalkens aan de aftrap. Hij was daarin goed voor 6 doelpunten en 10 assists. “Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik een sterk seizoen gedraaid heb. Ik voel het vertrouwen van de club. Ondanks dat ik voor één seizoen getekend heb, zie ik mezelf de komende jaren bij DOVO voetballen”, klinkt een tevreden Waalkens.

Foto: DOVOfotoside