Vèènse voetbal transfers

Vandaag is de laatste dag dat amateur voetballers mogen overstappen naar een nieuwe vereniging. GVVV en DOVO hebben nog wel ruimte om contractspelers te contracteren.

Nieuw: Jochem Twisker (trainer, USV Hercules), Jan Evers (AWC), Melvin van de Haar (GVVV jeugd), Hicham Haouat (jong NEC), Joshua Patrick (DVS’33), Justin Spies (GVVV jeugd), Steven Theunissen (jong PSV) en Joël van Wijk (DTS Ede).

Vertrokken: Martin van Eck (Kampong),Wilco den Hartog (DUNO), Soufiane Laghmouchi (TEC), Nick van der Linden (SDVB), Jesse van Nieuwkerk (Sparta Nijkerk) en Damiano Schet (Sportlust ’46). Trainer Niek Oosterlee en Wesley Goeman hebben hun nieuwe club nog niet bekend gemaakt..

Nieuw: Barry Beijer (Spakenburg), Nick de Bondt (HHC Hardenberg), Shanon Carmelia (FC Lienden), Gino Dix (SVW), Bo van Essen (De Treffers), Maarten van Ginkel (DOVO jeugd), Felino Helderton (FC Den Bosch), Youri Roseboom (jong FC Eindhoven) en Niels Willems (DUNO).

Vertrokken: Roy Bakkenes (Sparta Nijkerk), Jordi Balk(Sportlust’46), Juda Berefo (Bennekom), Pernelly Biya (VVOG), Kesley den Haag (Sportlust ’46), Sam van Hasselt (DTS Ede), Lars Middelwijk (Ajax) Muhamed Velagic (NSC), Rick van Walsem (SDV Barneveld) , Sebastiaan van der Sman (gestopt) en Kevin Schmidt (onbekend)

Nieuw: Jeroen de Zwaan (trainer, Roda’46 jeugdafdeling), Julian van Dam (jong De Merino’s), Didi van Gelder de la Torre (jong Spakenburg), Stephan van Grootveld (Veenendaal), Jordin van de Lustgraaf (jong DOVO), Demian van der Schuur (jong De Merino’s) en Tim van de Weerthof (SDVB).

Vertrokken: Wayne Berry (Veenendaal), Nathan Mandemba (Huizen), Michiel Schouten (Veenendaal), Anass Lahnine (FC Jeugd), Arjan Groenleer (jong De Merino’s), Ryan Holman (gestopt), Erwin Huybens (gestopt) en Ergun Cakir (onbekend)

Nieuw: Marc Bos (VVA 3), Jamiqua Dijk (VRC jeugd), Jurriën van der Horst (DTS Ede), Remy Jansen (VRC jeugd), Luuk van de Lustgraaf (Veenendaal), David Scholte (DTS Ede) en Thijs Vonkeman (VRC jeugd).

Vertrokken: Koen Nijhuis (SDVB) en Stefan Tanis (gestopt).

Nieuw: Tom Gesgarsz (trainer), Wayne Berry (De Merino’s), Rick Bos (DOVO), Rodney van Klooster (VVZ’49), Dion Kroesbergen (DVSA), Max van Laar (Veenendaal jeugd), Marco van Leeuwen (Panter), Sem Masselink (DOVO), Norbert Meeuwisse (DOVO), Michiel Schouten (De Merino’s) en Mathijs Titaley (Veenendaal jeugd)

Vertrokken: Stephan van Grootveld (De Merino’s), Alain van Hasselt (Veenendaal recr.), Wiebe Hendriks (VVA), Jorino Kleijn (Valleivogels), Luuk van de Lustgraaf (VRC), Jordy van Olderen (Candia’66), Sam van Schuppen (Panter), Rick van de Steeg (GVVV recr.), Jeroen Veens (Veenendaal recr.) Robert van ’t Voort (GVVV recr.) en Joey Hopman (gestopt).

Nieuw: Sebastiaan Goes (VVA Amsterdam), Nick van Kooten (VRC), Nino Looijen (VRC), Arne Raterink (VRC), Sam van Schuppen (Veenendaal) en Jurrian van de Weerdhof (Oranje Wit).

Vertrokken: Kevin Krikke (jong Panter), Marco van Leeuwen (Veenendaal) en Robin de Rooij (jong Panter).