Niels Willems nieuwste aanwinst DOVO

Niels Willems ruilt komende zomer het shirt van DUNO in voor dat van DOVO. De 21-jarige aanvallende middenvelder tekent in ’t Vèèn een eenjarig contract. Willems kwam in het verleden uit voor Achilles ’29, FC Lienden, Balcatta FC (2e niveau Australië) en recent dus DUNO.

Met Willems haalt DOVO een speler in huis die altijd vol gas gaat binnen het veld. ‘’Ik ben iemand die altijd wil winnen en vol gas gaat. Ik ben er van overtuigd dat je dit samen doet. Het publiek hoop ik te vermaken met goals, assists en acties’’. 

Bij DOVO verwacht de middenvelder mee te doen in het linker rijtje. ‘’Mijn verwachtingen zijn voor het komende seizoen hoog. Ik verwacht dat we mee gaan doen in de top-6 en als alles een beetje mee zit dat we misschien zelfs nog wel hoger kunnen kijken. Persoonlijk hoop ik op een mooi en goed seizoen met veel speelminuten’’, aldus de aanwinst.

Rugnummer 27

Niels Willems zal komend seizoen ook spelen met een rugnummer wat voor hem een grote betekenis heeft. Zijn vriend Paco Geutjes werd geboren op 27 maart 1998 en overleed na een ernstig auto-ongeluk op 27 januari 2020. Het getal 27 heeft voor Willems dus een emotionele waarde.