Vèènse voetbaltransfers

Wederom transfernieuws in ’t Vèèn. DOVO heeft zich versterkt met Barry Beijer en sv Panter heeft Nick van Kooten aangetrokken

Barry Beijer speelde afgelopen seizoen in de 2e divisie. Op de blauwe kant van De Westmaat droeg hij het shirt van sv Spakenburg. De centrale verdediger speelde eerder in Groesbeek bij zowel De Treffers als in de 1e divisie met Achilles’29. Naast de komst van Beijer maakte DOVO ook bekend dat Kai Huisman zijn contract met een jaar heeft verlengt.

SV Panter heeft ook goede zaken gedaan op de transfermarkt. De kleinste club van Veenendaal heeft Nick van Kooten opgepikt bij VRC. De aanvaller komt uit de jeugd van GVVV, alvorens hij 2 jaar lang voor de geel-blauwen in de 2e klasse speelde. Met de komst van Nick van Kooten heeft sv Panter de selectie vrijwel rond.