Nachtelijke sluiting Rondweg-Oost

Vanaf 15 tot en met 24 april worden er werkzaamheden uitgevoerd op de Rondweg-Oost (N233) in Veenendaal. De werkzaamheden vinden plaats tussen de Prins Clauslaan en de Buurtlaan Oost, ter hoogte van de tankstations en worden uitgevoerd in opdracht van de provincie Utrecht.

Bij de tankstations wordt een betonnen scheidingsband aangebracht in het midden van de weg om te voorkomen dat auto’s ongewenst en onveilig oversteken of keren.

Het werk wordt in zeven doordeweekse avonden/nachten uitgevoerd tussen 20:00 uur ’s avonds en 05:00 uur de volgende ochtend. Gedurende deze avonden/nachten is de Rondweg-Oost afgesloten tussen de Prins Clauslaan en de Buurtlaan Oost. Het verkeer vanuit Rhenen en vanaf de A12 wordt omgeleid via de Rondweg-West en er zijn verkeersregelaars aanwezig. Overdag en in het weekend is de weg gewoon open. Bij calamiteiten krijgen de nood- en hulpdiensten altijd een snelle doorgang.